Kisbello Admin

Hozzászólások száma: 29 Age: 34 Város: Zsira Érdeklődési kör: Pszichoterapeuta - szellemgyógyász, Energetikai terapeuta Kedvenc álatod: Macska Points: 14 Registration date: 2008. Jun. 25.
 | Téma: A reinkarnáció tény, vagy fantazmagória? Hétf. 01 Dec. 2008, 15:25 | |
| Az előző, lezárt fórumban Moyra felhasználónk nyította meg a reinkarnácis topikot.
Moyra: Szerintem a fizikai test önmagában életképtelen hústömeg, a lélek nélkül halott anyag, amelyik rövid időn belül elemeire esik szét. A lélek, mivel hallhatatlan, a tapasztalás, a tanulás érdekében újra, és újra testet ölt, és megjelenik a fizika élet színpadán. _________________ .
 . Fény vagy Te is a sötétségben, mely a szívedben foglal helyet! . |
|
Kisbello Admin

Hozzászólások száma: 29 Age: 34 Város: Zsira Érdeklődési kör: Pszichoterapeuta - szellemgyógyász, Energetikai terapeuta Kedvenc álatod: Macska Points: 14 Registration date: 2008. Jun. 25.
 | Téma: Re: A reinkarnáció tény, vagy fantazmagória? Hétf. 01 Dec. 2008, 15:27 | |
| Igen, én is hasomlóan látom a reinkarnáció fogalmát, mint Moyra. Szerintem a reinkarnáció fogalma sok embert foglalkoztat. Mi voltam előző életemben? Hol éltem? Kik vettek körbe? Engem is foglalkoztat ez a téma. Egyre mélyebben látom az összefüggéseket... Egy csodálatos és fantasztikus teremtői ajándék a fizikai szinpad életteréhez a reinkarnáció szerepével! :D _________________ .
 . Fény vagy Te is a sötétségben, mely a szívedben foglal helyet! . |
|